Kender du det…

 

…At du har udskudt lektierne til sent, du er løbet tør for kaffe og cola, og nu kan du ikke huske hvordan du skal løse den opgave, du sidder med?

 

… at din far tror han er et geni, og altid siger “du skal bare lige gøre sådan her..”, så han gør dig hidsig, og får smidt sig selv ud af dit værelse, inden han når at hjælpe dig?

 

… At din mor er hundrede år om at sætte sig ind i den opgave, du skal lave, og det har du ikke tid til, for Netflix har lige udgivet et nyt afsnit af din yndlingsserie?

 

Lyder det bekendt? Så fat mod!

Kender du restudy.dk? Hvis ikke, så er det på tide.

 

Restudy er praktisk talt et webbaseret lektieforum, for du kan få hjælp til lige præcis den opgave du er gået død i, døgnet rundt!
Restudy består af mere end 1500 forskellige undervisningsvideoer fordelt på 23 forskellige fag. Videoerne præsenteres af professionelle lærere, der er vant til at henvende sig til elever præcis som dig. Det gør det nemt og forståeligt, så du hurtigt kan komme videre i dit liv.

 

Ved køb af et abonnement, får du udover adgang til undervisningsvideoerne også adgang til quizzer, så du kan teste din viden samt et tutor forum, hvor du altid kan stille konkrete spørgsmål til netop din udfordring.

 

Det er nemt, bekvemt og hurtigt at få styr på lektierne, så du får mere tid til det, du synes er vigtigere.

 

Få adgang allerede nu!  

 

 

 

 

Dette indlæg indeholder reklame og affiliate links.